Home / blode / Aku Sebagai Penganti Suami Bibiku DI Ranjang
Cewek Bispak Yang Memiliki Libido Yang Tinggi

Aku Sebagai Penganti Suami Bibiku DI Ranjang

Aku Sebagai Penganti Suami Bibiku DI Ranjang

Cerita Sex  – Bagi mereka yang telah bertemu dengan bibiku, sememangnya akan merasakan yang wajah dan perwatakannya langsung tidak memperlihatkan usia sebenarnya. Walaupun usianya sudah hampir mencecah 45 tahun, tidak keterlaluan jika aku katakan Ramina , ia itu bibiku macam orang yang baru nak mencecah 35 tahun.
Walaupun ada kalanya aku memasang angan-angan yang bercorak ‘x-rated’ apabila berhadapan denganya, aku terpaksa pendamkan saja memandangkan aku adalah anak saudaranya. Tambahan pula Ramina telaHPun mempunyai tiga orang anak dan adalah tidak elok sekiranya aku memperlakukan sebarang perangai yang tidak elok padanya.

Tapi anggapan aku terhadap Ramina berubah apabila aku tinggal bersama dengan pakcikku baru-baru ini. Tuan rumah aku inginkan rumah sewanya kembali dan memandangkan yang aku masih belum dapat rumah sewa yang baru, maka pacikku telah mengajak aku tinggal bersama-samanya sementara waktu.

Suatu hari semasa pacikku keluar kerja, tinggallah aku bersama dengan Ramina dirumah. Aku anggap ini perkara biasa saja sebab dia adalah bibiku. Nak dijadikan cerita, aku sedang makan sarapan didapur bila Ramina keluar dari bilik air. Dia hanya berkemban.

Ramina terpaksa lalu depan aku kerana bilik air terletak dibelakang dapur. Secara sepontan mataku terus memandang kegunung Ramina semasa dia lalu didepanku. Mungkin menyedari pandanganku, Ramina berhenti dan memandang ke arahku. Tergamam aku dan terus menundukkan kepala.

“Kenapa malu? Suka apa yang you nampak?” tanya Ramina selamba.

Aku Sebagai Penganti Suami Bibiku DI Ranjang
Aku Sebagai Penganti Suami Bibiku DI Ranjang
Tanpa dapat aku menjawab, Ramina terus berjalan ke arahku dan tanpa aku sedar, kainnya terus terlucut ke lantai. Sepasang buah dadanya yang besar menunding ke arahku. Mataku terus tertumpu pada bulu lebat yang menutupi cipapnya (vagina).

Ramina terus rapat dengan mukaku dan buah dadanya digeselkan ke mukaku. Semakin kencang nafasku. Dalam seluar, penis sudah semakin menegak dan tegang.

Ramina terus memegang tanganku dan dibawanya kearah buah dadanya.

“Peganglah. Ramina tahu kau nak pegang”.

 

Pucuk dicita ulam mendatang. Tanpa melepaskan rezeki aku terus menjilat puting Ramina yang sudah semakin menegang, sambil tanganku bermain-main di cipapnya. Perlahan-lahan cipapnya semakin basah dan jariku terus menusuk kedalam lubang keramatnya yang basah itu. Ramina terus duduk diatas meja makan dengan kedua kakinya mengangkang luas.

Tanpa berlengah lagi aku terus melucutkan seluarku dan menghalakan penis kearah lubang keramat Ramina . Aku terus menusuk dengan penuh kenikmatan. Air cipap Ramina mula membasahi telurku. Aku terus melajukan terjahan aku.

Bila aku rasa aku hampir terpancut (keluar), cepat-cepat aku tarik keluar penis. Namun sebelum sempat aku menariknya habis, Ramina terus menarik aku agar masuk semula. Tak sempat aku berbuat apa-apa, aku terus terpancut dalam cipap Ramina .

Aku terus menarik keluar penis. Takut aku seketika. Namun ketakutan itu hilang bila Ramina terus memusingkan badannya dan menungingkan punggungnya ke arahku.

“Masuk belakang” katanya.

Aku tak tahu nak buat apa-apa sebab aku memang tak pernah masukkan penis ke dalam jubur seseorang. Aku hanya berdiri dibelakang Ramina sambil tanganku meramas punggungnya. Mungkin menyedari yang aku tak tahu nak buat apa, Ramina terus memegang penis dan terus memasukkannya ke dalam juburnya.

Ketatnya memang aku tak boleh katakan. Bila dah masuk, aku terus menjalankan operasi. Dalam aku menusuk juburnya, Ramina terus menusuk cipapnya dengan dua jarinya. Depan belakang dia kena.

Patutlah dengusan dan rintihannya begitu kuat sekali. Aku kian melajukan terkamanku. Aku tahu dia tak akan mengandung kalau aku lepaskan spermaku dalam juburnya. Maka aku pun terus menerjah walaupun aku rasa dah nak terpancut. Bila aku tarik keluar penis, aku nampak cecair pekatku mengalir keluar dari juburnya.

“Jangan lap” kata Ramina bila aku mencapai tisu untuk mengelap penis.

Tanpa menghiraukan dimana penis berada tadi, Ramina terus menghisap penis dengan lahapnya.

Untuk kali ketiga pagi itu, aku terpancut sekali lagi. Kali ini dalam mulut Ramina . Selepas itu baru aku tahu yang Ramina sudah hampir empat bulan tidak digauli kerana pakcikku mengalami masalah lemah syahwat.

Dan sepanjang perkahwinannya, dia belum pernah menghisap penis lelaki atau main belakang. Walaupun pernah dia minta pada pakcikku, tapi pakcikku tak benarkan dia buat begitu.

Dan selepas itu aku sentiasa menjadi teman pemuas nafsu bibiku. Baginya suami sebenarnya ‘diranjang’ adalah aku, bukannya pamanku.

About admin

Check Also

3

Aku Yang Kesepian

Saya telah lama menikmati orang pelukan karena suami saya bekerja di Arab. Sejak saat itu, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

close